כניסה
למנויות
צרו קשר

תבשיל עדשים של סוניה

תבשיל עדשים של סוניה

רכיבים:

2  כוסות עדשים
בצל
סלרי
קוביות דלורית/ דלעת
מלח

פפריקה מתוקה

כורכום

כמון

מים

 

אופן הכנה:

שוטפת את עדשים.

בינתיים מטגנת בצל, קוצצת הרבה סלרי גם גבעול וגם עלים.

קוביות דלורית/דלעת.

מוסיפה הכל לסיר כולל העדשים השטופות.

מתבלת, מוסיפה מים ומבשלת עד ריכוך העדשים, כחצי שעה פלוס מינוס.

 

איך נתייחס:

כל 2/3 כוס עדשים מבושלות נתייחס כמנת חלבון,

2 כוסות = 3 מנות חלבון

 
להאמין. לפעול. להגשים.