תבשיל עדשים של סוניה
תבשיל עדשים של סוניה
רכיבים:
2 כוסות עדשים
בצל
סלרי
קוביות דלורית/ דלעת
מלח
פפריקה מתוקה
כורכום
כמון
מים
אופן הכנה:
שוטפת את עדשים.
בינתיים מטגנת בצל, קוצצת הרבה סלרי גם גבעול וגם עלים.
קוביות דלורית/דלעת.
מוסיפה הכל לסיר כולל העדשים השטופות.
מתבלת, מוסיפה מים ומבשלת עד ריכוך העדשים, כחצי שעה פלוס מינוס.
איך נתייחס:
כל 2/3 כוס עדשים מבושלות נתייחס כמנת חלבון,
2 כוסות = 3 מנות חלבון
